Felkavaró videók: kétszer is megpróbál leszorítani bicikliseket egy kamionos Marosvásárhelyen

Egy elég kemény videó jött velem szembe az interneten, ezen egy kamionos kétszer is megpróbál leszorítani az útról bicikliseket Marosvásárhelyen. Achetez pas cher Coque personnalisée Az eset március elején történt, a történteket a biciklisek sisakjára erősített kamera rögzítette. Eszerint az út szélén tekerő két biciklis mellett elhúz egy kamion, anélkül, hogy lassítana vagy biztonságos távolságot tartana. Coque personnalisée Szinte leszorítja őket. Coque personnalisée pas cher De ez nem elég, mert a java még hátra van. Mert ekkor az egyikük beint neki, a teherautó sofőrje lefékez, megáll, és bevárja a bicikliseket. Láthatóan azt akarja, hogy a bringások előzzék meg. coque de téléphone pas cher Amikor ezt megteszik, újra nagyon közel elszáguld mellettük.

(A videó készítői elég cifrán káromkodnak közben, ha ez kifejezetten zavar, akkor inkább ne nézd meg, vagy némítsa el a videót.)

A Transindex közlekedési szabályozásban jártas kollégái szerint ilyen esetben, amikor nincs bicikliút, a kamionosnak biztonságos távolságot kellett volna tartania, ami valószínűleg nagyobb, mint amennyit hagyott. Itt van a másik srác kamerájával készített felvétel is, ezen még jobban látszik az eset. És ebben sem kímélik káromolni a kamionost.

A videót a SICBikersMS nevű felhasználó töltötte fel, aki rendszeresen oszt meg videókat a marosvásárhelyi – de nem csak – közlekedési helyzetről.

Comments

comments