Alig várjuk: jön a Szatmárnémeti Utcagrötár Fesztivál!!

Elképesztő új rendezvényt harangoztak be Szatmárnémetiben: július 1-3. között jön az Utcagrötár fesztivál, aminek németül még jobban hangzó nevet adtak, a Strassensnitzel Festivalt. Alig várjuk már, pláne, hogy ilyeneket ígérnek a szervezők:

“Számos újítást tervezünk: a Coposu sétányon felállítunk egy 345 méter hosszú miccs-sütőt, a vastagabb miccsekre kívülről kürtőskalácsot tekerünk. Lesz például egy külön színpad politikusoknak, ahol csak ők lépnek fel, kétóránként váltják egymást a beszédekkel és puszilóznak a szcsenán. Fellépnek különböző ismert és ismeretlen sztárok de annyira sokan, hogy duettben lépnek majd színpadra: Ganxsta Zolee a szatmári Filharmónia zenekarával kísérve, a mostanában eléggé felkapott Snoop Doggot pedig Petrică Mureșan népdalénekes fogja ákompaniálni”.

grotar

Persze ez nem komoly, a Szatmárnémeti Utcazene Fesztivál szervezőcsapata tréfálkozik kicsit április elsejére, de nagyon jól teszi. Azt azért reméljük, a tavalyi rózsaszín nagybőgő-kabalát nem egy rózsaszín miccs fogja váltani.

Comments

comments