Hálucsinánt! Három éves Trianon-ellenes szavalattal hergel az Adevărul

Érdekes hely a neten az Adevărul videórovata. Coque4personnalisée Az átlagban korrekt cikkeket, híreket tartalmazó portál ide süllyeszti azokat a tartalmakat, amelyeket csak és kizárólag a kattintásért tesznek fel, itt láthattuk például a túl rövid szoknyácska alá kukkolósat is, rögtön egy vonalban a vaslui-i csoportos nemi erőszakról szóló cikk címével.

Most is egy olyan cikk miatt pillantottam át, már-már reflexszerűen a “top video” sávra, amely a nők tárgyiasítása elleni kampányról szólt. Coque personnalisée pas cher Ám a pornószínésznők legundorítóbb tapasztalatait és a színpadon vetkőző, ezzel mindenkit elképesztő lányt ezúttal megelőzte az, hogy

Versuri halucinante recitate de o tânără maghiară: „Harta se va întregi din nou şi Ardealul se întoarce acasă”

azaz Elképesztő sorok egy fiatal magyar lány szavalatában: “a térkép újra összeáll,
és Erdély majd egyszer hazatalál!” Azt írják a felvételről, hogy január 21-én került fel a Facebookra, hivatkoznak is egy feltöltőt, és idéznek fordításban pár “felháborító sort”.

adev

Elég gyorsan kideríthető, hogy a lány a felvételen Sebestyén Rita, aki a saját versét szavalja egy 2013-as kézdivásárhelyi, HVIM-es rendezvényen. Coque Samsung personnalisée A vers nemcsak felvételen, hanem szöveges formában is szépen terjed, “igaz magyarok” osztják magyar zászlós képpel, székely zászlós képpel, vagy csak úgy.

Az Adevărul szerint felháborító dolgok hangzanak itt el. Achetez pas cher Coque personnalisée És valóban, fel lehetne háborodni az olyan borzasztó rímeken, mint Tudom, hogy Nektek is nagyon fáj Trianon/ S nem könnyű haladni a göröngyös úton vagy Néztük, ahogyan Erdélyt román kézre adták,/ És el kellett fogadnunk, a magyar tragédiát! – de gondolom, a legtöbb 15 éves beleszaladt már ilyenekbe, versírással való próbálkozás közben. coque de téléphone pas cher Vagy azon is, hogy miért kellett egy 15 éves lány fejét ilyenekkel megtölteni, de még simán kinőheti.

Comments

comments