Lájkold és Oszd meg ezt a cikket! Hatalmas NYEREMÉNY vár Rád! ápr18

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Lájkold és Oszd meg ezt a cikket! Hatalmas NYEREMÉNY vár Rád!

Csütörtök óta jár körbe a Facebookon egy kép, rajta egy irtó ronda faházzal, és egy hozzá csatolt felhívással, amiben arra buzdítanak, hogy osszák meg a képet és lájkolják az azt megosztó oldalt. Achetez pas cher Coque personnalisée Állításuk szerint azok között, akik ezt megteszik, majd kisorsolnak egy szerencsést, akinek felépítik a képen látható házat. A képnek péntek délben több mint 75 ezer megosztása van, míg a Szerencsés Vagy oldalt több mint 37 ezer ember lájkolja.

 

Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal második középdöntõje

 

És ez nagyon elkeserít:

1. Minimális utánajárás után (tényleg csak rá kellett volna nézni az oldalra) kiderül, hogy az egész oldal kamu.
2. És ezt nagyon beszoptátok, nem fogtok semmit sem nyerni.
3. A médiatudatosság a béka segge alatt 100 méterrel van.

 

Részletesen is elmondom.

1. Az oldalon nagyjából minden gagyi és amatőr, gyakorlatilag csak az internetről összelopkodott képeket töltöttek fel rá. Sőt, elég lett volna talán azt az egyszerű kérdést feltenni, hogy milyen cégről van szó? Ki készíti ezeket a házakat? Nem adtak meg egyetlen honlapot sem, ahol esetleg meg lehetne nézni a termékeiket, hogy aztán a Facebook oldal nevéről ne is beszéljek. Gondolom, most valami kommunikációs erősen dörzsöli a tenyerét, mert szuperül sikerült a tesztje.

2. Coque personnalisée pas cher Az még elszomorítóbb, hogy akik rájönnek, hogy semmit sem lehet nyerni a megosztással, azok is csak azt kérdezik, hogy hol vannak az eddigi nyertesek? Az oldal csütörtök este óta létezik, tehát nem egészen 1 napos jelenleg, sőt a felhívásban világosan szerepel az április 10-i határidő. De már van, aki az eddigi nyerteseket kéri számon. Meg úgy egyáltalán, nem vagyok kárörvendő, hogy más butaságán vigadjak.

3. Coque iPhone X personnalisée ÉS EZ A LÉNYEG!!! Ennél sokkal rafináltabb oldalakkal van teli az internet, amik a könnyű gazdagságot és nyereményeket, illetve hamis híreket, összeesküvés-elméleteket hirdetnek. coque de téléphone pas cher De ha még ezt sem, akkor mit? Rég láttam/hallottam ekkora segélykiáltást, hogy legalább a gyerekeknek (mondjuk első osztálytól) médiatudatosságot, médiafogyasztást tanítsanak. Persze, ha van egyáltalán valaki, aki tudná tanítani. Coque Huawei personnalisée És ennél csak sokkal, de sokkal rosszabb lesz. Ezek után én már meg sem lepődöm, hogy a Transindex “csak” 17 ezer lájkolót gyűjtött az évek alatt. Talán ideje lenne nekünk is kamu nyereményeket ígérni a lájkolásért.

UPDATE: Most látom, hogy velem nagyjából egy időben az Index is hasonló témában írt, csak ott nem egy faházat, hanem egy csodálatos BMW-t osztanak az emberek. Az Indexes cikkben az oldalak funkciójáról is írnak: ügyeskedő figurák ilyen kamu nyereményjátékokkal próbálják felfújni Facebook-oldalakat, majd azokat jó pénzért eladni. Ennyi.

Comments

comments