New York, New York! Ilyen boldog kezdeményezésekkel lehet megmenteni márc18

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

New York, New York! Ilyen boldog kezdeményezésekkel lehet megmenteni

Egyszerűen nem tudok semlegesen viszonyulni a Save Hotel New York kezdeményezéseihez (igaz, miért is akarnék?): egy szuper csapat (a János Zsigmond Unitárius Kollégium diákjaiból) egy még szuperebb épületért kampányol, és nem is akárhogyan.

 

Már a rövid riportfilmjük sem volt semmi, amiben kolozsváriakat kérdeztek meg a szállóhoz fűződő viszonyukról, és egészen komoly, 8 hónapig tartó munka volt elkészíteni. Meg is mutatom:

 

 

De a tegnap délutáni performanszuk – amit szerintem tévesen flash mobnak neveztek, de ez igazán részletkérdés – még ütősebb lett: jól kitalált, ügyesen összehozott megnyilvánulás. Pont olyan, amit, ha meglátsz az utcán (és akár a Facebookon is) jobban fogod érezni magad. Látszik, hogy jól megszervezték – színis és konzis egyetemi hallgatókat, illetve kollégistákat egyaránt felfedeztem, de gondolom, a zongora sem véletlen repült oda – viszont egyáltalán nem volt izzadságérzetű. A céljuk természetesen most is az, hogy általa felhívják a figyelmet a szálloda felújításának fontosságára. Két képgalériát is megosztok róla:

 

Igen tisztelt Hölgyek és Urak! Örömünkre szolgált ma visszavezetni Önöket egy rövid időre a békebeli kolozsvári időkbe, …

Közzétette: Save Hotel New York – 2016. március 17.

 

A János Zsigmond Unitárius Kollégium diákcsapata, közösen a kolozsvári Színművészeti Egyetem első éves évfolyamával,…

Közzétette: Save Hotel New York – 2016. március 17.

 

A JZSUK kollégistáinak akciója is az Örökségünk őrei – Fogadj örökbe egy műemléket kezdeményezéshez tartozik, amiről már korábban is beszámoltunk, és aminek teljesen véletlenül szombaton lesz a döntője a Kolozsvári Állami Magyar Színház nagytermében.

Comments

comments