Keressük Snoopot a marosbogáti falutáblánál!

Mostanra már tuti egész Románia megismerte Marosbogát nevét, miután Snoop Dogg véletlenül ide csekkolt be Bogotá helyett. A legszemfülesebbek azonnal egy egész weboldalt dobtak össze a falu népszerűsítésére, mások teljesen (jó na, csak részben) komoly riportot készítettek Bogáton, ahonnan megtudhattuk, hogy

Scubidu, Snupidu, coque de téléphone pas cher hallottam róla, de nem hallgatok én ilyesmit. Manelét? Kinek néznek? A nyolcvanas évek zenéje, az az igazi, Mádör Toking, Bed Biz Blu

de azt is, Achetez pas cher Coque personnalisée hogy Bogáton régen kendert termesztettek, és a falu az utóbbi két évben megnyerte a kolozsvári Szalonnafesztivált.

Születtek azonban simán csak vicces reakciók, mint például a Vice öt képe, amelyből egyet mutatunk:

bling
(linguri de lemn=fakanál, bling=a rapperek által hordott fényes nyakbavaló)

Lecsapott a témára a védelmi minisztérium is, amely arról posztolt, hogy jöhetne nyugodtan Snoop Dogg, lenne, aki megvédje:

Să fie oare acesta motivul “vizitei” lui Snoop Dogg în Bogata, județul Mureș?#România #mapn #ArmataRomâniei

Posted by Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro on Tuesday, March 15, 2016

A Times New Roman két bejegyzést is szentelt Snoopnak; az egyikből megtudhatjuk, hogy szegény nem ismeri a helyi szokásokat, Coque4personnalisée mert kenyérrel és sóval várták, ő meg szórt egy csík sót a kenyérre, és az orrával próbálta megenni – ellenben szupergyorsan bögyöríti a töltött káposztát, csak aztán valamiért meg akarja gyújtani a végét. A másodikban már arról “adnak hírt”, Coque Samsung personnalisée hogy Snoop azonnal otthagyta Bogátot, amikor megtudta, hogy már nem lehet cigizni a falusi kocsmában.

Volt, aki Snoop Dogg-koncertet hirdetett Marosbogátra, persze április elsejei dátummal. Eddig kétezren jelezték, hogy ott lesznek, több mint háromezer embert pedig érdekel az egész:)

konci

A kedvencünk azonban Vizi Imre friss gifje, amelyben a tanácstalan Travoltás mémet játszotta el a marosbogáti falutáblánál.