Előző élete miatt szívatják Johannist, de nagyon

Nem tudni, hogy zagyválhatta össze Johannis (beszédírója) az államfő Izraelben elmondott beszédét, hogy azt lehessen érteni belőle, hogy egy reinkarnálódott házaspár látogatott oda, de egész pénteken ezen röhögött az egész román internet.

“Feleségemmel, Carmennel sokszor gondolkoztunk azon előző életünkben, hogy milyen lenne Jeruzsálembe látogatni. És íme, idejöttünk, olyan pozícióban/helyzetben, amely arra késztet, hogy itt álljak önök előtt” – valahogy így fordítható a románul is teljesen értelmetlen beszédkezdet, amelynek szövege fenn van az elnöki hivatal honlapján, és még videó is van róla, tehát senki nem mondhatja, hogy kontextusból emelték ki, vagy félrefordították (románul is beszél). Coque Samsung personnalisée Nyilván olyasmire gondolhattak, hogy azelőtt is szeretett volna idelátogatni, hogy elnök lett, a pozíciót azonban így sem értjük.

A netet ellepték a beszólások, a Times New Roman és az Academia Catavencu szatirikus lapok sem hagyhatták ki a tutit. Coque4personnalisée A random poénok azonban most viccesebbnek bizonyultak:

“Nem tudom, mivel foglalkozott Iohannis egy előző életben, de az az érzésem, hogy újabb elnöki mandátumot csak egy következőben szerezhet”. Coque Huawei personnalisée (Facebook)

“Előző életemben Klaus Iohannis voltam, de jó volt a karmám.” (Facebook)

“Egy kérdés (és aggodalom egyben) merül fel: az államfő (és Carmen asszony) melyik életében szeretett volna Romániában élni?!” (Twitter)

“A románok többsége azt kéri Iohannistól, hogy még ebben az életben próbáljon meg elnök lenni.” (Facebook)

Megpróbáltunk mi is elgondolkodni azon, hogy vajon Johannis mi lehetett előző életében, ha esetleg tényleg volt neki ilyen. coque de téléphone pas cher Felmerült a mészáros, a náci tiszt, a lajhár, a denevér (?), a pornósztár (???), de a rapper is (az lenne a világ legfurcsább ritmusú rapdala, amit ő nyom), és nemes egyszerűséggel annyi is, hogy szász.

Comments

comments