Kérlek, ne bombázz le, mert jobb a netünk – ömlenek a válaszok a román internetet irigylő Bernie Sandersnek

UPDATE: Mindamellett, hogy a tegnapi twittek többsége arról szólt, hogy régóta tudni Románia helyét a világszinten leggyorsabb internet terén, most egyes vicces kedvű emberek megcsinálták a Bernie Speed Testet is, amely leteszteli az ember netsebességét, ezt a bukarestihez viszonyítja, de (gondolom) így is nagyobbnak mutatja az amerikai átlagnál, így kiírja, hogy Bernie erről streamelne. (A kolozsvári internet elméletileg gyorsabb, mint a bukaresti, az enyém azt hiszem, azért lassabb, mert van egy repeaterünk itthon, hogy a lakás teljes területén legyen jel.)

bernie

 

Egy másik lehetőség, ha túl gyors a neted

Egy másik lehetőség, ha túl gyors a neted

Azt találta kitwittelni tegnap Bernie Sanders, a demokraták második legesélyesebb államfőjelöltje, hogy még Bukarestben is gyorsabb az internet, mint Amerikában, és ennek változnia kell. Coque Huawei personnalisée A román (és nem csak) twitterezők ezt nem hagyhatták annyiban:

“Nagyobb esélyed van megnyerni az elnökválasztást, mint elérni a mi netsebességünket”

“A Bukarestben élőknek van internetje, míg Románia 40 százalékának nincs. Coque Samsung personnalisée Ennek kell változnia.”

“Románia támogatja a gyorsabb internetet Amerikának! #nemirónia”

“Azt gondolom, Románia gyors internetje egy jókora olajtartaléknak köszönhető. Coque personnalisée Azt hiszem, Romániának szüksége van szabadságra”

“Inkább költözz Romániába:)”

“Eljöhetsz Romániába megnézni az emailedet, mert kevesebb időbe telik ideutazni, mint a netre csatlakozni Amerikában”

“Bernie Sanderst Romániában látták egy drótvágóval szaladgálni.”