Ilyen volt a Kirakatszínház Marosvásárhelyen

Avagy így simogasd meg városlakó-társad karácsony előtt.

Arról, hogy mi ez: a Kirakatszínház Gecse Ramóna színésznő ötlete volt. Néhány színész marosvásárhelyi kirakatokban karácsonyi jelenetekkel lepte meg a járókelőket. És ez csak a kezdet. Coque Huawei personnalisée Részletek itt.

Három képet találtunk, ami egymásba folyik. Coque Samsung personnalisée Az első egy önfeledt főzőkalandban mutatkozik meg. Karácsony környékén sok időt töltenek az emberek a konyhában, és ez általában nagy feszültséget okoz, amiatt, mert mindenki a tökéletességet szeretné nagy valószínűséggel elérni. Mi úgy akarunk sütni, főzni, hogy az arra járó megkívánja a közös, játékos, családi vacsora előkészítését, és mikor hazamegy, ez a kép köszönjön vissza a megvalósításnál. Coque4personnalisée Természetesen meglepetéssel a végén. Aztán egy elég pontos képet találtunk az ajándék és találkozás lényegi megmutatkozására. Végül pedig a bátor kívánságoké a terep.

KirakatSzínházKarácsonyiFelkészülésADecember18MáshogyanBólyaiUtcaMiniPiafFotók: Sándor Bereczky https://www.facebook.com/bereczky.sandor/Köszönet B. Coque iPhone X personnalisée Szabó Zsolt

Posted by Ramóna Gecse on Friday, 18 December 2015

Arról, hogy milyen volt: délben a kicsi Piafnál főleg a Bolyaisok voltak a célcsoport, a diákok nagyon nyitottak voltak, örültek, hogy történik végre valami más is Marosvásárhelyen, mint ami megszokott. És ezt ki is mondták. Délután pedig a Petry kirakatába költözött a Kirakatszínház.

A legtöbb járókelő meglepődött és örült. Volt persze olyan is, aki reklámnak vélte az egész akciót, vagy nem akarta elhinni, hogy ezt a süteményt csak most, csak neki, csak úgy ajándékba adja valaki – meséli Ramóna. Adott ponton ugyanis a színészek úgy érezték, ki kell jönniük a kirakat mögül is, az utcára, és kínálgatták a süteményeket. Voltak nagyon megható pillanatok. Az idős néni, aki fölsóhajtott, hogy „köszönöm, istenem”. Ki tudja, mikor érezte utoljára, hogy valaki kedvesen, önzetlenül fordul felé. Achetez pas cher Coque personnalisée A gyerekek, akik önfeledten kacagtak, és nagyon élvezték az egészet. Utána pedig rajzoltak a színészeknek.

A színészek az arra járókat arról kérdezték, hisznek-e az angyalban? A kívánságok, üzenetek önmagukban is ajándékokká váltak, továbbra is ott vannak a kirakatban, és olvasgatják az emberek.

Az akcióról hamarosan videó is lesz.

Arról, hogy miért is jó ez: az igazi karácsonyi hangulatért. Hogy a városlakók ne felejtsék el, ismerjék fel vagy teremtsék meg önmaguk számára egy másfajta Marosvásárhely arcát. Kiderült, az emberek is vágynak arra, hogy a színház kijöjjön közéjük, vagy hogy – még ha kis időre is – „kiköltözzön onnan valami”. A kezdeményezők úgy érzik, sikerült megsimogatni a marosvásárhelyieket, és mindenképp lesz folytatása a Kirakatszínháznak.

Comments

comments