Ötletek a marosvásárhelyi kombinát megszépítésére

Olvastuk a marosvásárhelyi kultfővárosos pályázatban, hogy a kombinát csúnya, ezért egyik kéményét fel akarják futtatni borostyánnal, hadd legyen kellemesebb látvány a Kolozsvár felől érkezőknek. Coque personnalisée pas cher Teljesen megértjük a vásárhelyiek fájdalmát, és segíteni szeretnénk nekik pár más ötlettel, hogyan tudnák szebbé varázsolni városuk eme hasznos és fontos, ám kissé lehurbolt jelképét. Coque Huawei personnalisée Kérjük, tekintsenek el attól, hogy néhol a hűtőtornyokat használjuk kémény gyanánt, azokat még jobban lehet érvényesíteni.

Kezdhetnénk például azzal, hogy a “kombinát, kombinát, csipkés kombinát” kezdetű marosvásárhelyi népdalt meg is jelenítjük az Azomuresen, kézzel horgolt/vert csipketerítő formájában. Achetez pas cher Coque personnalisée A jókora átmérőjű terítők elkészítéséhez hagyományőrző jellegű esteket lehetne szervezni, minden szorgos kézre szükség van ekkora munkához. Coque Samsung personnalisée A csipketerítő a klasszikus elegancián kívül füstszűrő funkciót is elláthatna.

trex3

Ha a kézimunkás, szorgos kezek valami igazán alternatívra és menőre vágynak, gerillakötéseket is lehet applikálni a méretes kéményekre. Színes fonal = vidámság = probléma megoldva!

trex2

Miért ne lehetne Marosvásárhelyen minden nap karácsony? Ez az extra méretű, felfújható télapó kiváló kiegészítője lehetne a kéménynek, ráadásul a feláramló füst vidáman lobogtatná, mintha folyton integetne.

trex6

Maradhatunk a növényes motívumoknál is, viszont akkor már összekombinálnánk a dekoratív funkciót a hasznossal: borostyán helyett ültessünk húsevő növényeket a kombinát köré, amelyek felfalják a betolakodókat is.

5azo

Vásárhely ugyanakkor nem csak kulturális, de popkulturális főváros is lehetne – erre is van pár ötletünk azoknak, akik inkább a fiatalos, laza megoldásokat részesítenék előnyben a hagyományos kézimunkával, vagy a kommersz télapóval szemben. Coque iPhone X personnalisée Pofonegyszerű, banikból kivitelezhető, mégis ötletes megoldás két kémény közé beilleszteni Szauron szemét, amely amellett, hogy vigyázó tekintetet vet Marosvásárhelyre, a Gyűrűk Ura-rajongók fellegvárává varázsolhatja a várost.

trex1

Amennyiben a fiatalabb közönséget szeretnénk megszólítani, úgy a Disney-Patyomkin megoldás tűnik a legkézenfekvőbbnek. A magas tornyok (kémények) adottak, már csak egy bástyás-zászlós bejáratot kell legyártani, ám ez is megoldható mondjuk rajzórákon.

trex4

Végül az igazán nagyot álmodóknak szeretnénk ötletet adni: miért ne lenne egyenesen egy Halálcsillag-vidámpark az egész kombinátból? Az összes Csillagok Háborúja-geek ide jöhetne belekóstolni a sötét oldalba.

Comments

comments