A nap, amikor feljelentettem a buszsofőrt, mert nem hagyott kutyával utazni a 33-as buszon

…az ma van.

Mióta Kolozsváron egy városi tanácsi határozat lehetővé tette a kutyával buszozást, egyebet sem hallottam a környezetemben, mint hogy az utasok ennek nagyon nem fognak örülni, és a minimum az lesz, hogy szúrós tekintettel fognak nézni, de az is megtörténhet, hogy kutyástól letuszkolnak a buszról.

Hát számomra ez nagyon nem így alakult. coque de téléphone pas cher Az utasok barátságosan és nyitottan viselkedtek Ödönnel, valahányszor együtt utaztam vele, mindig akadt valaki, aki megsimogatta. A legjobb jelenet az volt, amikor a buszon egy nyugdíjasnak kinéző néni átadta nekem a helyét, hogy tudjam a szék alá ültetni a kutyámat, hátha így kényelmesebben utazik. Coque iPhone X personnalisée Arra viszont talán az ismerőseim sem gondoltak volna, hogy éppen a sofőr, a városi közszállítási vállalat alkalmazottja lesz az, aki nemhogy nem tartja be a helyi szabályokat, hanem ráadásul elfogadhatatlanul viselkedik.

Ödön, aki a kanapéra felszállt, pedig nem szabad neki. A buszra elvileg szabadna

Ödön, aki felszállt a kanapéra, pedig nem szabad neki. Coque Samsung personnalisée A buszra elvileg szabadna

Hétfőn 19.20 órakor vártam a 33-as buszt a román színháznál, a megállóban. Amikor megérkezett, épp beszélgettem valakivel, és nagyjából utolsó pillanatban vettem észre, hogy a megállóban van a busz. A buszhoz mentem, és már szálltam volna fel a középső duplaajtón, amikor az hirtelen összecsapódott előttem. Előreszaladtam az első ajtóhoz, és ott akartam jelezni a sofőrnek, hogy felszállnék, akkor még jóhiszeműen azt feltételezve, hogy nem vett észre, de a következő pillanatban ez az ajtó is becsapódott, közben a sofőr a képéből kikelve üvöltözte, hogy menjek a fenébe kutyástól, mert nem szállhatok fel vele a buszra, majd elhajtott. A megállóban maradt ledöbbent emberek pedig sajnálkozva bizonygatták, hogy tényleg nem szállhatok fel a buszra kutyával. Elmondtam nekik, hogy ez valóban így volt, de változott a szabályzat. Coque personnalisée pas cher A tömegből egy férfi odalépett hozzám, és odaszólt, írjam csak le a telefonszámát, mert tanúskodik mellettem.

Comments

comments