Nézd meg, mert lehet, hogy te is szerepelsz a Face Today új klipjében!

facetoday

Szerintem minden nagyobbacska székelyföldi városban van egy kedvenc zenekarom, aminek nagyjából figyelem a tevékenységét. Mindeniket másért szeretem. Gyergyóban ott van a Bagossy Brothers Company, akik rendszerint olyan bulit rittyentenek, hogy a ház is összedől, Szentgyörgyön pedig a sZempöl, akik jó értelemben véve őrültek, vagy Udvarhelyen a Face Today, akik az áprilisi interjúnk után lettek igazán szimpatikusak. Ezeknek a zenekaroknak a tevékenységéről, ha nem is naplószerűen, de szeretek beszámolni. Szerencsére van, miről.

Például a Face Todaynek kedden tették közzé a tavasszal megjelent kislemezük egyik dalához készült videoklipet. A felvételek főleg az idei tavaszi, Ausztriáig nyúló turnéjukon készültek, amit kiegészítettek a nyári koncertjeik legizgalmasabb jeleneteivel. Végül húsz különböző helyszínről kerültek be részletek, s Előd elmondása szerint nagyjából 5000 kilométert utaztak közben. A videót – és a fenti képet is – a zenekar állandó fotósa és videósa, András I. Gábor készítette.

“Az idei évünk és egyben egy rövidebb korszak lezárása is ez a videó, mert ősszel nagy dolgokra készülünk!” – írták Facebookon, s kíváncsian várom.

A Face Today legközelebb a Kolozsvári Magyar Napokon lép fel, vasárnapról hétfőre virradóra, éjfél után fél órával kezdnek. Ne hagyjátok ki!

Comments

comments