Orália névnapra itt az orális szex receptje (18+) aug12

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Orália névnapra itt az orális szex receptje (18+)

oralis1

Egy héttel ezelőtt jelent meg az a posztom, amiben gyakorlatilag az orális szex receptjét kerestem. Arra kértem a férfiakat, hogy válaszoljanak hét, orális szexszel kapcsolatos kérdésre, amiből aztán összeállíthatok “egy receptet”. A kérdések összeállításakor a leggyakoribb tippeket gyűjtöttem össze, s az alapfelvetés volt, hogy az aktusban résztvevő felek önként és lelkesen gyakorolják az ilyesféle szexuális játékokat.

Az egyáltalán nem reprezentatív kérdőív eredménye a következő, mindenféle számok és statisztikák nélkül. Merev pénisz esetében egyből lehet a fagyizós technikával kezdeni, nyelvvel hosszan végignyalni a péniszt, lehetőleg bő nyállal, mert a férfiak szerinte nyálból sosem elég, sőt anélkül nem is érdemes kezdeni. Lankadt pénisz esetében inkább a nyalókát vagy a szívást ajánljuk, de ebben az esetben is lényeges, hogy ne maradjon el a nyál, ez fontos, anélkül nem sokat ér az orális. Ha nincs elég nyálad, akkor a termelés beindítására lehet vizet inni vagy a nyelvünk alsó részével pár pillanatig a szájpadláshoz érinteni, mintha ki akarnál mondani egy L-betűt.

oralis2

Innentől kezdve – igazából eddig is az volt, de innentől főleg – az egész orális játék csak fantázia kérdése. A különböző – előző cikkben felsorolt – technikákat lehet ötvözni, váltogatni és továbbgondolni. Kiegészítésként érdemes használni a kezeket, a kérdőív szerint úgysem kell az egészt péniszt befalni, épp elég annyi, amennyi az aktív félnek kényelmes, amúgy is a makkon van a lényeg. Ha pedig nem a merev pénisszel játszik a kéz, akkor lehet a herékkel játszani, az ánuszát vagy mellkasát simogatni, vagy a gátizmait masszírozni. Mindenik az izgalom fokozását szolgálja. A ritmust pedig érdemes változtatni, mert akkor tovább tart az izgalmi állapot, de arra minden esetre jó figyelni, hogy a csúcs előtt ne törjön meg a tempó, mert az igen lohasztó lehet. Az, hogy az ondó hová megy egyértelműen az aktív fél preferenciáitól függ, bár a felmérés szerint férfiak jobban szeretik, hogyha lenyelik, de erre senki nem kényszeríthető.

Kellemes Orália névnapot mindenkinek!

Comments

comments