Ilyent még nem láttál: interjú készült Gábriel arkangyallal!

angyal

Pár hete elkövettem azt a hibát, hogy beléptem a a Chemtrail rajongói klub Facebook-csoportba (ők csinálják az összesküvés-elméleteket kiröhögő mindmeghalunk.com-ot, amiről már írtam egyszer). Azért hiba, mert most már minden nap szembesülök valami olyan mély bugyrával az emberi butaságnak, hogy nevetni is alig tudok rajta.

Azért néha, látva, hogy az alaptagok álnéven hogyan szivárognak be más csoportokba, hogy a megfelelő nyersanyagot szállítsák, attól is tartok, hogy keresztbetrollkodják egymást, és jó pár megnyilvánulás, amit utána idehoznak a csoportba, valójában nem volt komoly. Utóbbi viszont, amit most posztoltak be pár perce, nem tűnik sem iróniának, sem trollkodásnak: a nőiportál.hu (az oldal címe és tartalma közötti viszony külön bejegyzést érdemelne) szerzője a jelek szerint TÉNYLEG úgy képzeli, hogy interjút készített Gábriel arkangyallal!

“Az előbb említett női küllemében megjelenik a hívásomra. Helyet foglal, elrendezi a szárnyait, hogy kényelmesen hátradőlhessen a székben. Tartunk egy kis bemelegítő beszélgetést, kinek hogyan teltek a napjai, és belevágunk” – így vezetik fel az interjút, és ha még nem fulladtunk meg a röhögéstől a szárnyait rendezgető angyalt elképzelve, tovább olvasva megtudhatjuk, hogy az arkangyal tökéletesen érti azt a szót, hogy “tusé”, és sajnálkozik kicsit a szkeptikusokon, akik akkor se hinnék el, hogy létezik, ha fotót látnának róla (a szkeptikus a hívőknél/megvilágosodottaknál/meg még ahogy nevezik magukat amúgy szitokszó). Itt lehet elolvasni, ha van idegünk hozzá.

(Az illusztrációhoz is a csoportból kaptam ötletet. Az illető a “testvéreit” fotózza…)

Comments

comments