Elképesztő fordulat: hozott is kaját Attila, meg nem is!

Tegnap rettenetesen fontos dologban kértük ki olvasóink véleményét: hadd döntsék el helyettünk, hogy ki menjen le pénteken kajáért. Ez a szokásosnál is nagyobb szívek harcát eredményezett: Főcze például teljesen kiakadva posztolta, hogy nem kér szavazatot – ezért lett a második.

Emberek! Vissza nem térő lehetőség kiszúrni valaki mással! Megkérlek, éljetek vele! Mert egyelőre rosszfele tolódnak az arányok 😮

Posted by Főcze János on Thursday, May 14, 2015

A szavazógépen a ma délelőtti állás szerint Attila vezetett…

03

…viszont az az igazság, hogy mivel nem tettük egyértelművé, hogy Kicsid Attilára gondoltunk, valószínűleg volt, aki Kelemen Attilára tette le a voksát. Ezt még tovább bonyolította az a tény, hogy péntek délelőtt egyik Attila sem tartózkodott a szerkben!

Attila hűlt helye

Attila hűlt helye

Afelé hajlottunk, hogy ebben az esetben a második helyezettet, avagy Főczét küldjük le, másfelől tegnap ő hozott kaját, így kicsit lelkifurdalásunk lett. Ő viszont beleegyezett ebbe magától, a legnagyobb önfeláldozásról és felebaráti szeretetről téve tanúbizonyságot.

Főcze és a növénye, Levi

Főcze és a növénye, Levi

Jószándéka nem maradt jutalmazatlanul: még mielőtt bánatosan elindult volna ételhordó kálváriájára, megcsörrent Annamari telefonja, és Kelemen Attila közölte: ha már “Attila” nyert a szavazógépen, meghív mindenkit egy pizzára.

04

A történet tehát úgy végződött, mint az okos leány meséje: Attila nyert is, meg nem is, hozott is kaját, meg nem is (mert a futár hozta, nem ő, bár időközben ő is befutott). Jó étvágyat magunknak!

Posztpizzás állapot

Posztpizzás állapot

Comments

comments