Megint összerakták a tökéletes testű férfit: szőrösebb, mint a tavalyi Már13

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Megint összerakták a tökéletes testű férfit: szőrösebb, mint a tavalyi

Egészen különböző módon képzelik el a tökéletes férfit a nők és a férfiak, legalábbis a brit Jacamo fehérneműgyártó felmérése szerint. A megkérdezettek híres emberek testrészeiből kellett összerakják a szerintük tökéletes férfit. Például ki lehetett választani Harry herceg haját, Hugh Jackman karjait vagy Cristiano Ronaldo lábait is.

tokeletesferfi1

Eszerint a férfiak 62 százaléka inkább egy kigyúrt és szőrtelen férfit tekint ideálisnak. Szerintük a tökéletes férfinak Justin Bieber haja, Gerard Butler arca van. A karjait Hugh Jackmantől, a törzsét David Gandytól, míg a lábait Cristiano Ronaldótól kölcsönözték.  Ezzel szemben a nők 72 százaléka inkább egy kevésbé kigyúrt, szőrösebb, macisabb férfit tekint ideálisnak. A nők a tökéletes férfihoz a hajat Harry hercegtől, az arcot James Cordentől, a karokat Paddy McGuinnesstől, a törzset Ben Cohentől, míg a lábakat Jonathan Rosstól kölcsönözték.

Persze, most mindenki osztja, hogy lám, valóban, tényleg, bizony nem is kell a nőknek a kockahas, kigyúrt és szőrtelen test. De ha megnézzük a tavalyi tökéletes testű férfiakat, amiket szintén egy fehérneműgyártó, a Bluebella készített, szintén hasonló módszerrel, akkor az árnyalja és részben cáfolja ezt az egész megközelítést. És egyben bizonyítja, ha eddig még bárkinek kétsége lett volna afelől, hogy legfeljebb szórakoztató egy ilyen eredmény, de semmi relevanciája.

tokeltesferfi2

Tavaly a férfiak szerint a tökéletes testű férfinak Brad Pitt haja, David Becham arca, Hugh Jackman karja, Ryan Gosling teste és Frank Lampard lábai voltak. A nők választása ugyan kevésbé tűnik kigyúrtnak, de az ideivel ellentétben van six packje és szőrtelen. A nők választása szerint 2014-ben a tökéletes férfinak Harry Styles haja, Jamie Dornan arca, Brad Pitt felkarja, David Gandy törzse és David Becham lábai voltak.

Tavaly a tökéletes női testet is elkészítették, jobb oldalon a férfiak, a bal oldalon pedig a nők választásai:

tokeletesno

Korábban már a tökéletes férfi és nő arcképét is összerakták plasztikai sebészeti kérések alapján. A férfi szerintünk Borbolyra hasonlított:

tokarc

Comments

comments