Gál Laci megmondja a véleményet! Gál Laci mérvet ad!

Ha valaki azt hitte volna, hogy Gál Laci székely képviselő-jelöltsége pünkösdi királyság, nagyot tévedett, mert az képviselő-jelöltség, és amúgy sincs pünkösd. A kampány tovább dübörög, a Facebook-oldal az éj leple alatt elrúgta a száz lájkolót, a szavazatok száma 50-hez közelít, és a kampánycsapat is tovább bővült:

(A bejegyzés továbbolvasásához kérjük, szavazzon Gál Lacira!)

Gál Laci azonban teljes gőzű mellszélességgel belevetette magát az aktuális tartalmak elemzésébe. Vegyük csak a minden székelyt érzékenyen érintő témát, a Csíki Sör és a Heineken cicaharcát:

Ezért a szövegért a kampánycsapat oda szerette volna adományozni a Transindex képzavardíját a posztért felelős szóvivőnek, de nincs annyi díj, amennyi ennek járna. Lépjünk inkább tovább a tágabb értelemben vett Székelyföldet érintő fontos kérdésre, a választási rendszerre, amelyet politikai tanácsadója jóváhagyásával közölt Gál Laci (lásd komment):

Gál Laci ugyanakkor fontosnak tartja, hogy támogatói hangját is meghallassa a Facebook-oldalán. Azzal a szívmelengető üzenettel búcsúzunk, amely egyszersmind segített jelöltünknek pozicionálni magát a túltelített ideológiai piacon:

Comments

comments