Scrisoare în două limbi pentru domnul deputat Bogdan Diaconu/ Kétnyelvű levél Bogdan Diaconu képviselőnek dec19

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Scrisoare în două limbi pentru domnul deputat Bogdan Diaconu/ Kétnyelvű levél Bogdan Diaconu képviselőnek

Către Domnul Bogdan Diaconu, șovinistul de serviciu,

Domnule Bogdan Diaconu, vreau să vă atrag atenția asupra unui fapt destul de simplu: dezinformați cu rea-credință.

Cu toate că prin intermediul ziarului Adevărul mesajul dumneavoastră ajunge la o mulțime de oameni, vă cam jucați cu tot ce ține de bun simț. Și nu, nu o să mă lupt cu aberațiile scrise de dumneavoastră, care vor a fi opinii si asumări politice.

O să vă atrag atenția asupra unei erori în postarea de pe blogul dumneavoastră pe Adevărul.ro. Acolo îl confundați pe Markó Attila, cu Markó Béla, senator. Și, pe lângă asta, ziceți că ei sunt rude, mai mult, că Markó Béla ar fi nepotul lui Markó Attila. Acolo mai scrieți că Markó Attila (pentru dumneavoastră Markó Béla) a fugit la Budapesta, fiind emis un mandat de arestare de către DNA împotriva lui.

Nimic mai fals, nici o parte a acestei fraze nu este adevărat, mai mult, dă dovadă de disprețul dumneavoastră față de maghiari, cetățeni – ca și dumneavoastră – ai acestei țări, pe care o apărați atât de vehement împotriva inamicilor reali sau închipuiți. Presupun că pentru dumneavoastră nu are importanță cum se numește ”ungurul iredentist”, sau cine este de fapt.

Și asta este doar un rând, ce dă dovadă de incompetența dumneavoastră și de dezinformarea pe care o practicați. Dacă tot vă luptați cu iredentistul UDMR (sic!), măcar să fiți atât de corect să scrieți ce se întâmplă și cu cine, și nu ce vă imaginați că se întâmplă, sau ce ați vrea să se întâmple.

Dezinformați grosolan, cum probabil stiți, și nu doar prin asta. Să vă fie rușine!

bogdandiaconueded

Bogdan Diaconu

Bogdan Diaconu

Levél Bogdan Diaconuhoz, a szolgálatos sovinisztához,

Bogdan Diaconu úr, szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy ön rosszhiszeműen félretájékoztat.

Annak ellenére, hogy az Adevărul révén az ön üzenete emberek sokaságához elér, ön semmibe veszi a jóérzést. És nem, nem szeretnék az ön által írt – véleménynek és politikai vállalásnak nevezett – aberrációkkal hadakozni. Csak egy egyszerű tévedésre hívom fel a figyelmét, amelyet az Adevărul.ro-n publikált blogbejegyzésében ejtett. A bejegyzésben ön összekeveri Markó Attila képviselőt Markó Béla szenátorral. Emellett ön azt állítja, hogy ezek az emberek rokonok, sőt, hogy Markó Béla lenne Markó Attila unokája. Ön még azt is írja, hogy Markó Attila (önnek csak Markó Béla) Budapestre szaladt, mert ellene a DNA által kiadott letartóztatási parancs van érvényben.

A mondatában egyetlen állítás sem igaz, és ez arról tanúskodik, hogy ön megveti a magyarokat, annak az országnak az állampolgárait, akiket ön oly vehemensen véd képzelt és valós ellenségeitől egyaránt. Feltételezem, hogy ön számára nincs jelentősége annak, hogy hogyan hívják az “irredenta úngurt”.

És ez csak egy sor, amely rávilágít az ön inkompetenciájára és a félretájékoztatásra, amellyel ön eszközként él. Hogyha amúgy is az irredenta RMDSZ (sic!) az, akikkel ön harcolni kíván, akkor legyen legalább annyira korrekt, hogy azt írja, ami és akikkel történik, és ne azt, amit ön elképzel vagy éppen szeretne.

Ön csúnyán félretájékoztat, mint valószínűleg tudja, és nem csak ezáltal. Szégyellje magát!

Comments

comments