Romániai címmel nem lehetett jegyet váltani az Eurovíziós Dalfesztiválra

Romániai idő szerint ma reggel 10 órakor kezdődött meg a jegyek árusítása a jövő májusban, Bécsben megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztiválra. Az elődöntőkre és döntőkre (mindenik eseményt háromszor rendezik meg: zsűri-meghallgatás, családi show és Tv-show címek alatt) összesen 100 ezer jegyet bocsátottak áruba.

A hivatalos jegyforgalmazó, az Oeticket.com oldala hosszú perceken át elérhetetlen volt, sokan panaszkodnak az esemény Facebook-oldalán, hogy mire bejutottak a rendszerbe, már minden jegy elfogyott. A szerencsésebbeknek, mint nekem is, sikerült elcsípni két jegyet a döntőre (de csak a Family show-ra, ami nappal van), az öröm azonban nem tartott sokáig, ugyanis miután kitöltöttem a szükséges mezőket az adataimmal, a rendszer kiírta, hogy ez a szállítási opció (ugyanis a jegyeket kiszállítják 20 euróért, nem elég egy digitális jegy!) nem elérhető.

Ha országként Románia helyett Magyarországot vagy Ausztriát (amik Romániához hasonlóan szintén a DSH 1-es zónájában vannak) adtam meg, máris tovább engedett a rendszer, fizethettem is volna. Romániai címmel viszont a jegy megvásárlására rendelkezésemre álló 20 perc alatt nem engedett rendelni, így lejárt a türelmi idő, az én jegyemnek már valószínűleg más örül nagyon. Hacsak ő is nem Romániából próbált meg foglalni.

eurovizio

Comments

comments