Hét ötlet az interneten kívül rekedt nemzettársaink megsegítésére

Drága, az internet határain kívül rekedt magyar testvéreink! Az elmúlt években sokszor siettetek a segítségünkre. Most, hogy a magyar költségvetés kiegyensúlyozása miatt internetadó fizetésére kényszerültök, elérkezettnek látjuk az időt, hogy visszaadjuk azt a sok jót, amit eddig kaptunk. Éppen ezért a rászorult nemzettársaink számára innovatív internetrezsi-csökkentő ötletekkel állunk elő.

1. Első gigabájt program

A nálunk már ismert Első lakás és Első autó program mintájára kidolgozzuk és meghirdetjük az Első gigabájt programot. Ebben magyarországi lakcímkártyával rendelkező fiatalok vehetnek fel kedvezményes hitelt életük első nagyjátékfilmjének a megnézésére.

2. 24 órás call center

Non-stop ügyfélszolgálat működtetésébe kezdünk: munkatársaink a betelefonálók kérésére elmesélik, mi történt az előző napi Barátok köztben, kit öltek meg a Trónok harcában. Emellett felolvassák a BBC-t, a The Guardiant, a Le Figarot és az összes többi komolytalan bulvárblogot, amelyek letöltését nem mindenki engedhetné meg magának.

3. Határon átnyúló kábelhálózat

Nem sajnálva a méterenkénti 0,79 lejes kábelár kifizetését, Magyarországra átnyúló hálózatot hozunk létre. Mivel az összes szolgáltatás közül ez kerülne a legtöbbe, a kiépítéshez adománygyűjtést szervezünk “minden kilobájt számít” jeligére.

net

4. Internetturizmus

Menetrend szerinti járatot indítunk magyarországi településekről romániai településekre. Románián belül ingyenes internet-hozzáférést biztosítunk a járműveken. A járműveket el sem kell hagyni, azok pár óra után visszaszállítják az utasokat Magyarországra. Ha nagy lesz az igény, készen állunk egy gyorsvasút létrehozására.

5. Sharing economy

Felbuzdulva napjaink legmenőbb irányzatán, a megosztás alapú gazdaságot újabb szintre emeljük: amit már egyszer letöltöttél, mutasd meg másoknak is. Az adatforgalmat kikerülve, egy zöld számon tájékozódhatnának az érdeklődők, ki mit ajánl majd fel a szombatonként megrendezésre kerülő információs bolhapiacon.

ncore
Az ncore már fel is árazta a filmeket

6. Futárszolgálat

Megrendülten vettük tudomásul, hogy egy népszerű torrentoldalról a Jóbarátok sorozat letöltése HD-minőségben akár 77 ezer forintba is kerülhet nemzettársainknak. Éppen ezért, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének híveiként külön futárszolgálatot hozunk létre és DVD-n postázzuk a legújabb filmeket, sorozatokat. Hűséges előfizetőink a csomag mellé megkapják a Transindex nyomtatott változatát.

7. Applikáció

Tudjuk, hogy vannak olyan nemzettársaink, akik néha-néha a felnőtt filmek világába is elkalandoznak. Hogy ez a hóbort ne jelentsen túl nagy megterhelést a családi kassza számára, online pornófilmvágó és -gyorsító programot készítünk. Az applikáció automatikusan kivágja a felesleges bevezető részt a filmekből és fel is gyorsítja az eseményeket. Bónuszként a videó minősége is rontható az adatforgalom csökkentése érdekében.

Comments

comments