“Az erős férfi titka az Éles Élet!” És nem, ez nem egy paródia jún26

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

“Az erős férfi titka az Éles Élet!” És nem, ez nem egy paródia

A Férfiak Klubja Facebook-csoportnak jelenleg 34800 lájkolója van. Amit meg is értek, mert olyan bölcsességekkel töltődhetünk itt fel nap mint nap, amelyek nemcsak coelhós mélységekbe hatolnak, de a sokéves Facebook-folklórt is felülmúlják. A legnagyobb gyöngyszemeket pedig éppen a hiánypótló klubot alapító Bedő Imrének köszönhetjük, aki – valószínűleg nem teljesen véletlenül – , éppen csíkszeredai származású, büszkék lehetünk hát. És most merítkezzünk meg néhányban!

Ezt még érteni is véljük:

ferfiak1

Ezen már el kell kicsit gondolkodnunk, hogy ki éppen hol van, és vajon csak a végtelenben találkoznak-e? De a lényeg, hogy a neve: ELŐRE!

ferfiak7

Hát persze, hogy van itt medve is, elvégre egy becsületes székely emberről van szó:

ferfiak2
Itt azért már fokozódik a helyzet, és többször is neki kell futnunk, hogy a magvas mondandót valóban átérezzük, és ne ragadjunk le a mi van? mi vaaan?, ha mégoly filozofikus, de mégiscsak felszínes kérdésnél:

ferfiak5

De aztán szerencsére minden megvilágosodik az utolsó, nagyívű, az egész univerzumot átölelő hasonlattal (egyik férfi ismerősöm erre úgy reagált, hogy az ő koronájáról sajnos bizony folyamatosan hullik a lapi) :

ferfiak6

Comments

comments