Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Ezt a cikket egy póréhagyma írta

Hol vannak már azok az idők, amikor egy almával vagy egy körtével jellemeztük a női alakot. Mostantól egész zöldségeskert vagy gyümölcsös áll a rendelkezésünkre, hogy leírjuk az emberi test formáját. Ráadásul a nemi egyenlőség jegyében nem csak a nőket, hanem a férfiakat is. Így adhattam ezt a pompázatos címet is ennek a posztnak.

A Daily Mail témával foglalkozó cikke szerint négy különböző növénnyel írhatjuk le a női, illetve a férfi testalkatot. A nőknél rebarbarák, dupla cseresznyék, eprek és almák vannak, míg a férfiak a póréhagymán kívül padlizsánok, céklák és paszternákok lehetnek.

Rebarbara

Kicsi mellek, fiús test, keskeny csípő és vékony lábak jellemzik. A sztárok közül Kate Middletonnak és Keira Knightley-nak van ilyen alkata.

Alternatív ajánlat: spárga

testrebarbara

Dupla cseresznye

Elég egyértelmű leírás, nem is kell nagyon magyarázni: formás, nagy mellei, széles csípője és vékony dereka van egy dupla cseresznyéhez hasonlító nőnek. Pontosan, mint Kim Kardashiannak vagy Kate Uptonnak.

Alternatív ajánlat: dupla meggy

twin cherries

Eper

Széles válla, nagy mellei, kicsi pocakja és vékony lábai vannak egy eperkének. Állítólag Lisa Snowdonnak és Demi Moore-nak van hasonló teste, de én ezt nem erősítem meg.

Alternatív ajánlatom nincs.

testeper2

Alma

A leírása szerint formás, de nem túl nagy mellekkel, kisebb pocakkal és vékony lábakkal rendelkezik egy alma testalkatú nő. A Daily Mail szerint hasonló, mint amilyen testalkata Adele-nek is van, csak neki egy kicsit teltebb kiadásban.

Alternatív ajánlatom most sincs, viszont hiányolom a nem túl nagy mellű, kissé pocakos, széles csípőjű körte testalkatot.

testalma2

Padlizsán

Ejtett váll, vékony karok, kisebb pocak és széles hátsó jellemzi. A hírességek közül például James Argent tűnik ilyennek.

Alternatív ajánlat: körte, ha már a nőknél hiányzott.

testvinete2

Póréhagyma

Keskeny válla és csípője, illetve vékony lábai vannak. Például Mick Jagger és Peter Crouch is póréhagyma testalkatú.

Alternatív ajánlat: zöldhagyma

testporehagyma2

Cékla

Közepes vállak, nagy mellkas és pocak, keskeny csípő és vékony lábak jellemzik. Danny DeVito például pont ilyen.

Alternatív javaslat: hónapos retek

testcekla3

Paszternák

A tipikus férfiszépség: széles váll, erőteljes mellkas, keskeny csípő, formás fenék és vékony lábak jellemzik. A legtöbb vízilabdás pont ilyen, de rengeteg hírességet lehet felsorolni: Chris Hemsworth, Hugh Jackman, David Beckham vagy Daniel Craig mind paszternák testűek.

Alternatív javaslat: petrezselyem, cukorrépa

testpaszternak3

Comments

comments