Ez mind szép és jó, Index, de HOL VAN A VONALZÓ???

Dizájnt váltott az Index.hu. Kellett a facelift, meg az ingyenreklám a Cinken, így átszabták, és szerintük sokkal szellősebbé, stb. tették. Jól be is promózták, pár napig a Facebookjukon 444-esre, Origósra, stb. váltották a coverfotójukat, ezért ma reggeltől legalább félóránként rájuk frissítettem, hogy ottvagyunkemár.

Az előbb leírtakból viszont most mindent letagadok, mert teljesen magamba roskadtam, amikor megláttam a legnagyobb változtatást. Ezek kipaterolják a derékszöget és a vonalzót!! Az Index kvintesszenciája a valutaváltó és a zenei A hang mellett elhelyezett vonalzó volt, csak ezért kattintottam naponta többször rájuk.

Még egy darabig reménykedtem, hogy mint leírták, tényleg pixelenként alakul át a szemünk láttára a címoldal, s később megjelenik a kis vonalzócska is. De közzétették az egész címlaptervet, ilyen viccesnek szánt eligazításokkal, és ott a szörnyű bizonyíték:

vonalzó

NINCS VONALZÓ! Van helyette elemlámpa, te jó ég. Hol fogom ezután megmérni, hogy hány centis cikk a rekordunk, és hol ellenőrzöm, hogy biztosan 90 fokosra vágtam a fotót?! Index, kellett ez neked?

Most még bőgök egy kicsit, aztán megyek, és megalapítom a Követeljük Vissza a Vonalzót az Indexre Facebook-csoportot.

Comments

comments