Halálos (?)  fenyegetést (?) kaptunk? feb08

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Halálos (?) fenyegetést (?) kaptunk?

Hátborzongató módozatát választotta egy ismeretlen tettes a nekünk való üzengetésnek. Miközben felelős szerkesztői minőségemben a szemetet dobtam ki a szerkesztőségünk udvarán található kukába, horrorfilmekbe illő rémképpel találtam szembe magam: a nagy fekete kukából egy karmos, aszott, vörösre festett körmű kéz kandikált ki. A kezet, amelyről alaposabb szemrevételezés után megállapítottam, hogy tyúkláb, kegyetlen brutalitással távolíthatták el az áldozat testéről: a láb tőből le volt metszve, a csonk végét pedig celofánba tekerték, és így helyezték el a kuka sarkában – vélhetően pontosan kitervelve, mikor járok arra, hogy megkapjam az üzenetet.

1

Az egyértelmű fenyegetés ellenére szerkesztőségünk nem fog meghátrálni: továbbra is halált megvető bátorsággal töltjük fel a T-Rexre posztjainkat! De ezentúl azért más szemmel fogok az épület folyosójára kihelyezett, tűzokádó sárkányokat és egyéb szörnyűségeket ábrázoló gyerekrajzokra tekinteni.

2

(Mielőtt megérkeznének a felháborodott vagy támogatásukról biztosító hozzászólások: ezt a bejegyzést nem kell komolyan venni. De a tyúkláb tényleg ott volt.)

3

Comments

comments