Kolozsvári útmutató vidéki lányoknak: ennél jobbat nem ad ma nekünk a Facebook

Össz-szerkesztőségi derültség koronázta a napi “keressünk random, vicces csoportokat a Facebookon” nevű kísérletünket: a “Kolozsvári útmutató vidéki lányoknak” című csoportnak már a felkonfja is igazi, remekbe szabott hímsovén gyönyör:

“Rendes emberek neveltek fel? Egészséges ösztöneid vannak? Szégyenlős vagy?
Segond! A Kincses Város három év alatt belőled is akkora ringyót faraghat, hogy a világ megcsodálja.”

A bejegyzésekben aztán úgy megszalad a cerka, hogy ihaj-csuhaj:

“Érdekes lesz számodra minden. Azt felejtsd el, hogy „jó” vagy „rossz”. Csak falun lehet még valami jó vagy rossz. Itt lehet válogatni. Ami persze azt jelenti igazán, hogy válogatni kell – kötelezően, folyton, életfogytig. Te most egy nyitott, toleráns, felzárkózó lény vagy, nem ítélkezel, csak érdeklődsz. Vagy sem. De inkább igen.”

“Télen-nyáron, éjjel nappal, reggeltől estig képes légy legalább több órán keresztül osztani „a nőt”, veled egynemű analfabétáknak s férfiaknak egyaránt végigmagyarázni, mennyire vagy te feminista, vagy anti-feminista – végül is: mindegy –, vagy vegyes meggyőződésű, és milyen pontos mértékben.”

“Romány pasasokkal ne járj, mert ők vették el Erdélyt a Habsburgoktól, s te, valamiért, nagyon szereted a Habsburgokat (de, igen, szereted, pont). Rajtuk kívül minden nagyon trendi, ami idegeny. Néger még kevés van, nem jut még mindegyik cörönkucának, s eleve fennáll a gyanú, hogy nem elég kulturális jellegű a vastag farkuk iránti érdeklődésed.”

“Minél több egyetemre kell járni. Nem mindegy úgyis, hogy mit milyen alaposan megtanulsz? Hogy pszichológusként vagy történészként ülsz majd a kasszagéphez?”

“A színjátszó kör egy posztmodern intézmény, ami nem arra van, hogy bármit is áthagyományozzon, hanem hogy a kibírható maximumra fokozhassad az narcisztikus egyéni pszichológiádat, más szóval: az onanizáló Semmit. Max pár angolszász kóklertechnikát megtanulsz, mitől még ügyesebb kurva leszel a globális bordélyházban. Aztán valaki onnan meg fog dugni: számodra abból áll majd a katarzis.”

A böngészéshez ajánlott soundtrack:

Comments

comments