Nap híre bréking ide kattints rovatunk jelentkezik

Ez egy olyan MTI-s hír, ami minimális szerkesztéssel és némi kihagyással, no comment alapon a T-Rexbe kívánkozik.

“A brit uralkodó nem szívelhette, ha a biztonságára ügyelő rendőrök járőrözés közben beleettek a számára itt-ott elhelyezett sósmogyoróba és egyéb rágcsálnivalókba – legalábbis az egykori legnagyobb brit vasárnapi bulvárlap volt udvari tudósítója szerint.

Clive Goodman, aki a már megszüntetett News of the World munkatársa volt, Andy Coulsonnak, a lap akkori főszerkesztőjének még 2005-ben küldött egy email-üzenetet, amelyben leírja: bennfentes forrásai szerint II. Erzsébet királynőt annyira bosszantotta a Buckingham-palotában kis tálkákban elhelyezett mogyorófélék rendszeres megdézsmálása, hogy vonalakat húzott a tálkák belső felületére, megjelölve, hogy meddig ért bennük a sósmogyoró ottjártakor. Így tudta ellenőrizni, hogy távollétében illetéktelenek fogyasztottak-e a csemegéből.

Goodman értesülései szerint a probléma olyan méreteket öltött, hogy a londoni királyi rezidencia személyzete végül belső leiratban figyelmeztette a palotában őrködő biztonságiakat arra, hogy “tartsák távol enyves ujjaikat” a tálkáktól.

A királynő nagyon szereti a különlegesen ízesített mogyoró-, dió- és mandulaféléket, ezért a személyzet mindig gondoskodik arról, hogy lakosztályában állandóan legyen kitéve ilyen ínyencség.”

Comments

comments