Így hangoznának az ismert gyerekdalok és mondókák, ha újsághirdetések lennének Már01

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Így hangoznának az ismert gyerekdalok és mondókák, ha újsághirdetések lennének

A hét elején a volt lakótársam átküldött egy Facebook-bejegyzést, ahol ismert gyerekdalok és mondókák voltak jogásznyelvre lefordítva. Engem ez annyira megihletett, hogy gondoltam megpróbálok néhány gyerekdalt és mondókát átkonvertálni újsághirdetésre vagy rövid hírre. Felismered őket?

Felhívás:

Higiéniai célok elvégzésére alkalmatos vászon vagyontárgyam elvesztése miatt a családon belüli erőszak áldozatává válhatok. Felhívnám a kedves megtaláló figyelmét, hogy amennyiben visszaszolgáltatja elveszett alacsony anyagi, viszont annál nagyobb eszmei értékkel bíró tulajdonomat, cserébe hajlandó vagyok szexuális szolgáltatásokat is felajánlani.

Ugyanitt közhírré tétetik, hogy a hétvégén a szappannal történő higiéniai tevékenységek elvégzése, valamint a szeretőinknek történő dupla csókok adása engedélyezett.

(Elvesztettem zsebkendőmet)

Közérdekű közlemény:

Az évszak-változásnak köszönhetően több nedvességre számíthatunk, éppen ezért felhívnánk a szerelemre vágyók figyelmét, hogy a vadszárnyasokhoz hasonlóan igyekezzenek párt választani.

(Tavaszi szél vizet áraszt)

Különös házasság

Az ízeltlábúak törzsének és egyenesszárnyúak rendjébe tartozó egyedeknek valamint a rovarok osztályának kétszárnyúak rendjébe tartozó szúnyogféléknek a házasságkötési szokásaiban majdhogynem sikerült elősegíteni a fajok közötti keveredést. Az esküvő, melyen a mezei világ számos faja képviseltette magát, végül a farkas tevékenységének köszönhetően hatalmas mészárlásba torkollott, ami végül a vőlegény megszökésével ért véget.

(Házasodik a tücsök)

Időjárás jelentés és honvédelmi hírek:

A Dunáról fúvó szél rendkívül kellemetlenül érinti az alacsony jövedelemmel rendelkező állampolgárokat. Megállapítható, hogy ha a folyó felől fúvó szél abbamaradna, az rendkívül kedvező hatást gyakorolna a hőmérséklet emelkedésére.

A fiatal Jánost felelősségre vonták, mivel alacsony termete alkalmatlanná teszi a honvédelmi szolgálatok elvégzésére. A Duna felől fúvó hideg szél és János fejlődési rendellenességei között akár összefüggés is lehet.

(Hej Dunáról fúj a szél)

Felhívjuk honvédjeink figyelmét, hogy az estebédre szánt rétesből csak azon bakák részesülhetnek, akik lépeseiket a megadott ritmushoz tudják igazítani. (Aki nem lép egyszerre)

 

Bűnügyi hírek:

A kör alakú földhalom környékéről egy nyúl csemete nyomtalan eltűnését jelentették. A rendőrség információi szerint 5 ismeretlen elkövető hajthatta végre a szörnyű bűntettet. A hatóságok úgy vélik, hogy az egyikük a helyszínre vezette két társát, akik közül az egyik az állat kiiktatásában, a másik pedig a holttest elszállításában játszhatott szerepet. Megtörténhet, hogy az elszállított tetemet elfogyasztásra alkalmas állapotúra készítette el egy másik társuk, viszont az eltűnt nyúlcsemete méreteiből adódóan nagy a valószínűsége annak, hogy csupán egy személy fogyaszthatott az állat húsából.

(Kerekecske dombocska)

Felhívás:

Ingatlanom tetőszerkezete sajnálatos módon eléggé gyengének bizonyult, éppen ezért nem áll módomban engedélyezni még a kistestű madarak tetőn történő tartózkodását sem és fenntartom a jogot arra vonatkozóan, hogy amennyiben valamely madárfaj képviselője az ingatlanom tetején történő tartózkodására adná a fejét, azt határozottan felszólítsam a távozásra.

(Nád a házam teteje)

Utazási figyelmeztetés: 

Közölni szeretnénk kedves utasainkkal, hogy a Kanizsára induló szerelvényein indulása készek. A tisztelt utasokat tájékoztatjuk, hogy a gőzös legközelebb a kanizsai állomáson teremt lehetőséget az átszállásra, valamint, ha bármi probléma adódna, a mozdony vezetőjét a vonat legelső részén találhatják meg.

(Megy a gőzös Kanizsára)

Comments

comments