Szavazd meg, hogy ki legyen 2018 legszexibb pasija a Transindexen!

A 46 éves brit Idris Elbát választotta a People magazin 2018 legszexibb férfijának. A hírt hétfőn jelentették be, és egyben meg is szólaltatták a színészt, aki először el se nagyon akart hinni, hogy rá esett a választás.

A közönség talán a Luther című krimisorozat főszereplőjeként ismerheti a leginkább, ezért Golden Globe-díjat is kapott, de ő játszotta Heimdall karakterét tavaly a Thor: Ragnarok című filmben, illetve idén a Bosszúállók: Végtelen háború című szuperhősfilmben. A rajongói már régóta lobbiztak azért, hogy Daniel Craig után ő legyen a következő James Bond. A dolog jelenleg ott tart, hogy Elba augusztusban cáfolta a fel-fel röppenő híreszteléseket, egyelőre biztosnak tűnik, hogy nem ő lesz az új szuperkém.

Többéves szokásunkhoz híven (tavaly Blake Shelton megválasztását fúrtuk, 2016-ban Dwayne “The Rock” Johnsontól hidaltunk le annyira, hogy összerakjunk egy alternatívát, míg 2015-ben David Beckham megválasztása volt annyira unalmas, hogy rögtön izgalmasabbat akarjunk) idén is a Transindex munkatársainak a javaslatai alapján összeállítottunk egy alternatív listát, hogy ki lehetne még szexi pasi. Az előző évekhez képest annyi változás történt, hogy idén nem akadtunk ki a választásukon, egyszerűen csak készítettünk egy alternatív listát, hogy szavazhassatok.

A People gyakorlatához egy kicsit kötődve csak annyit kértünk kollégáinktól, hogy lehetőleg olyan jelöljenek, aki nem csak a külsejével győzte meg idén őket, hanem valamennyire a teljesítménye is legyen benne.

Tom Hardyt idén a Venomban láthatta a közönség

Tom Hardy

Szintén a Venomból lehet ismerős Riz Ahmed

Riz Ahmed

Rami Malek Freddie Mercury szerepében épp most tarolja le a világot

Rami Malek

Lewis Hamilton viszont már megtette, idén ötödször is a Forma-1 világbajnoka lett

Lewis Hamilton

Jürgen Klopp újra top csapatot csinált a Liverpool FC-ből, a BL-döntőig vezette őket, és most a bajnokságban is jól állnak

Jürgen Klopp

Liu Shaolin Sándor idén olimpiai bajnok lett, és világcsúcsút is gyorskorizot a csapatával. Ha ezt a szavazást a távol-keleten szerveznék, biztos lenne a győzelme, annyi rajongója van Kínában és Koreában

Liu Shaolin Sándor

Dancsó Péter újabb feliratkozási csúcsokat hódított a Youtube-videóival, már idén elérheti a bűvös 1 millió feliratkozót a Videómánia

Dancsó Péter

A brit Munkáspárt vezére, Jeremy Corbyn idén nem csak a baloldali politikájával került az újságok címlapjára, hanem az ellenfelei által antiszemitának minősített bortányaival is.

Jeremy Corbyn

 

Szerinted ki a legszexibb?

Jó választás volt Idris Elba
Tom Hardy
Riz Ahmed
Rami Malek
Lewis Hamilton
Jürgen Klopp
Liu Shaolin Sándor
Dancsó Péter
Jeremy Corbyn
Created with Quiz Maker

Comments

comments