Becsületbeli ügy: elfogadtuk a zoknis kihívást

Nagy érdeklődéssel olvastátok a múlt heti Zokni-szandálban ment Bekééket meglátogatni Tőkés László című hírünket. Volt olyan olvasónk, aki személyes üzenetben emelt kifogást, mert szerinte a hosszúnadrághoz és szandálhoz igenis zoknit illik húzni, és semmiképpen sem szabad azt zokni nélkül viselni. Betűhíven idézzük:

“Tisztelt Transindex.ro ! Szeretném elmondani, hogy gusztustalan ahogy Tőkés,László úrat próbálják lejaratni, egyben nevetséges is, ugyanis hosszú nadrág, szandálhoz igenis zoknit illik húzni ! Próbáljon már valaki a szerkesztőséből hosszú nadrág, szandál és zokni nélkül kimenni az utcára ! Komolyan mondom ennél a nevetséges lejáratós módszernél még a csonkahoni ballib médiának is ötletesebb, jobb módszerei vannak ! Megkérem önöket gondolkodjanak el e nevetséges, botrányos ìrás eltávolìtásán és,a bocsánatkérésen, nem csak Tőkés László úrtól hanem az erdélyi, partiumi magyarságtól is akiket Tőkés úr képvisel!”

Bátrabb kollégáink összeszedték minden vakmerőségüket és vacogva bár, de kipróbálták milyen a hosszúnadrág-szandál, zokni nélkül, fényes nappal. Íme a bizonyíték:

Szerkesztőink

Közelebbről

Lett egy versikénk is:

Hosszunadrág, zokni, szandál,
Tőkéslászlós stílushalál.
Ilyen oufit mégis használ
Az Antarktiszon
Hogy meg ne fagyjál.

Tudjuk, a költészetet még gyakorolnunk kell. Nem akarunk viszont nagyon tapintatlanok lenni. A levél írója követeli, hogy kérjünk bocsánatot az erdélyi és partiumi magyarságtól is. Nos, megtesszük: ezúton is elnézést kérünk azoktól az erdélyi és partiumi magyaroktól, akiket Tőkés László képvisel.

Comments

comments